chain wallet 22

Det hele startet kanskje da Frode og Christian startet et new wave pønkeband på gutterommet i Stavanger for en del år siden. I 2007 dro de til Bergen og startet et kult band, Build Me A Castle, men etter å ha hjemmesnekret en to-låts-demo gikk de lei. Vi var veldig dårlige, egentlig, som Frode selv sier.

Heldigvis spilte kjæresten til Frode i bandet, som også jobbet sammen med Stian i musikkprogrammet Plutopop på Studentradioen i Bergen. Stian satt selv og jobbet med noe new wave-aktige saker under navnet Nights (Stian baklengs). Problemet til Nights var at han aldri ble ferdig med skissene sine. Drahjelpen han trengte skulle han snart finne i Frode og Christian. Da de jobbet sammen for første gang ble det åpenbart at de måtte slå sammen prosjektene sine. Etter et par hundre sms-utvekslinger med ulike navneforslag ble Chain Wallet født og bandet var et faktum.

Plutopop har invitert Stian, Frode og Christian inn i studio for å snakke om oppstartsfasen, veien videre og, selvfølgelig, musikk. Lytt til sendingen, slapp av med en pepperkake og bli kjent med gutta!

Få med deg:

Chain Wallet på Landmark 20.desember

Chain Wallet på by:larm 2015

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/179011883″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Foto: Synne Sofi Bårdsdatter Bønes.