Det er alltid spennende å høre ny, norsk deep house, men når det også følger med et nivå på kvaliteten som er internasjonal… ja, det er det noe i hjertet som knyter seg; det heter “forventninger” og Wasserfall har skapt dem. Låten “Said” er hentet fra det godt renommerte Greta Cottage Workshop. Den er dyp og til tider minner den om Glitterbug, som har tidligere gjestet Nabovarsel. Men så uti låten skjer det noe fint; en trompet sprenger seg gjennom den stemningen Wasserfall har bygget opp i flere minutter. Det er som om å våkne opp fra en dvale og man innser at Wasserfall muligens er mer enn bare flink til å skru sammen gode house-vibber, men også en artist med gode idéer. Mer fra denne kanten, takk!

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/12882562″ params=”show_comments=false&auto_play=false&color=8e87f8″ width=”100%” height=”81″ ]