3508

Machinedrum aka Travis Stewart er etter min mening en av de mest spennende produsentene innen elektronisk musikk om dagen.

Machinedrum ga nettop ut en ny singel fra det kommende albumet Vapor City som gis ut på Ninja Tune  30.september. Singelen Gunshotta virker til å være en naturlig videreføring av enkelte idéer på hans forrige album Rooms, hvor han begynte å inkorporere elementer fra footwork og juke. Resultatet var et svært interessant album som klarte å beholde intensiteten til disse sjangrene men samtidig klarte å gjøre det mer lyttervennlig. Dette gjør han ved hjelp av gode melodier, og et interessante lydbilde. Machinedrum er for tiden også aktuell som produsent på flere av Azelia Banks låter, aktuell med prosjektet JETS med Jimmy Edgar og utgjør halvparten av duoen Sepalcure. Det er med andre ord vanskelig å ikke la seg imponere av Travis Stewarts tilsynelatende grenseløse kreative output, og hans evne og vilje til å eksperimentere med sjangre.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/108067108″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Tidligere i år slapp han også singelen Eyesdontlie som også er verdt å få med seg:


Hvis albumet holder holder samme nivå som begge de nevnte låtene er det ikke noe i veien for at det kommer til å bli svært minneverdig.