NABOVARSEL: DASO (DE / SPECTRAL SOUND) + THISGOESDISCO! + ROMSKIP OG PLANETER Blank

lørdag 20. november kl. 22:00 på Landmark

NABOVARSEL: DASO (DE / SPECTRAL SOUND) + THISGOESDISCO! + ROMSKIP OG PLANETER

S: Landmark v/ Bergen Kunsthall A: Rasmus Meyers Allé 5 P: 50 NOK A: 20 år Å: 22:00


22:00 Romskip & Planeter

23:00 ThisGoesDisco!

23:45 Romskip & Planeter

00:30 Daso

DASO (DE / SPECTRAL SOUND) – Live

Daso ble født i Poona, India og med en far som eide et diskotek. Hva angår biografier til musikere, så er nok dette den mest interessante barndommen av dem alle. Men har det noe å si? Kanskje. Selv om Daso er tysk, driver med house og leverer dype spor så er det noe ved låtene som gjør at han skiller seg ut; en musikalitet, det gode riffet og bevisstheten rundt at det er lov å være eklektisk, smakfull og populistisk samtidig. Uansett, Daso kommer til Bergen og Landmark med et solid rykte bak seg. Han samarbeider relativt fast med Pawas, men står like sterkt på egen hånd. Utgivelser har det blitt mye av, på plateselskap som Spectral Sound (som drives av det velkjente Ghostly International), Flash Records og MBF. Han har også samarbeidet med popyndling Jens Friebe.

I det siste har Daso vært on fire med flere remikser og produksjoner som holder høy klasse. Spesielt “Westbound” har gått sin seiersgang på dansegulv. Vi gleder oss!

THISGOESDISCO!

ThisGoesDisco! er et nytt, spennende prosjekt undertegnet tre av de flotteste, unge herrene Bergen har å by på: Matias Tellez (Young Dreams), Geir Hermansen (Velferd) og Stian Iversen (The New Wine).

Født på en av de hottere jams-ene på Vamoose i Bergen har denne trioen nå en konsert foran seg med drømmende shoegaze med en popteft som de tre medlemmene er kjent med fra før av; men ispedd et lekent uttrykk; rått og stort – og dermed ulikt noe annet enn det disse har drevet med tidligere. Naturlige referanser er japanske The Pillows, Sonic Youth, Prefab Sprout og Daniel Johnston.

ROMSKIP & PLANETER

Stiftet Nabovarsel sammen med Sanhueza i 2004. Studerer arkitektur. Lager gode burgere. Ligner på Ben Affleck.

  • 50 NOK. Billetter kan kjøpes i inngangen.