MockUpTrans_v3.2

Nabovarsels egne gullgutt Lysgaard (eller bare Jacob), har endelig kommet med debutplate, og vinylen er nå på plass i butikkhyllene i den ganske land. Se etter den på Robotbutikken, eller i hans egen internett-sjappe! Den fins jo også digitalt så klart, på Spotify, wimp, alt det der. Plateselskapet bak er ikke Nabovarsel, men det så smått mytiske bergens-labelet Maksimal, som konsekvent imponerer for tiden.

Platen består av fire spor med bevegelsesfremmende lyder fra noe som høres ut som en deleted scene fra filmen Alien, der Sigourney Weaver finner dansegulvet på cruisebåten romskipet Nostromo og buster noen sicke moves. Hør på den selv, og finn ut hvordan det ender! (aliensene vinner tror jeg)

Screenshot 2016-09-02 11.39.04

Vedlagt: En snutt fra da han headlinet blå i sommer, og som vi sier i Bergen, knuste tryner:

 

Processed with VSCO with c3 preset

 

Processed with VSCO with c3 preset