• Dato: 02.03.2016 – 02.03.2016
  • Tid: 18:00
  • Sted: Teglverket, Det Akademiske Kvarter

Facebook-event: http://www.facebook.com/events/1677451322536722/

Studentersamfunnet og Yoda Neida inviterer til live podcast med Eline Lund Fjæren. Sendingen blir en gjenfortelling av 90-talls klassikeren “10 Things I Hate About You” fra scenen.

Å delta på møter i regi av Studentersamfunnet i Bergen krever medlemskap. Medlemskap er åpent for alle, koster 50 kroner, og gir gratis inngang på Samfunnet sine møter resten av semesteret. Dette kan kjøpes i døren på alle våre arrangement.

PÅ SCENEN:

Yoda Neida:
Mario Urban Mannsåker
Lars Frøyshov
Emilio Sanhueza
og
Eline Lund Fjæren
forfatter og student

Filmpodkasten Yoda Neida tar steget fra lydformatet til liveformatet når de kommer til Teglverket 2. mars. Yoda Neida startet høsten 2015 som en podkast hvor Mario Urban Mannsåker, Kinolars Frøyshov og Emilio Sanhueza talte ned til premieren på Star Wars: The Force Awakens ved å gå gjennom filmene til J.J. Abrams. Podkasten utviklet seg til å bli både morsom og (tidvis) overraskende informativ, der tompraten står høyt og respekten for Star Wars-filmene står lavt. Våren 2016 er det blitt en podkast som nå også snakker om nye filmer og TV-serier.

Emneknagger for møtet er #samfkultur og #yodaneida

Velkommen!

emilio-kinolars-mario-eline