Ah, Roland TR-808. En legendarisk trommemaskin. Brukt i låter så forskjellige som “Sexual Healing” av Marvin Gaye og “Voodoo Ray” av A Guy Called Gerald. En tekno- og house-bastion som du også finner som et viktig instrument i rap, pop og alternativ rock. Den ekstremt dype basstrommen blir også viktig på lørdag, på Landmark. Da er det duket for konseptet “KLIKK”, som er Njaal Paulsbergs idé.

Njaal & Sanhueza øver til KLIKK på Landmark

Klare for diskotek? Førstkommende lørdag på Landmark Bergen blir det live tekno, med live 808-trommemaskin. Like kjekt som det er nerdete. Og dette blir veldig kjekt. Billetter kun i døren.

Posted by NABOVARSEL on 23. november 2015

Konseptet er å blande DJ-ing og live electronica. Med 808, samplere og synthesizere lager han house og teknolåter for dansegulvet i samarbeid med DJ-en. Det høres nerdete ut (og det er det), men det er også veldig, veldig gøy!

Event på facebook: https://www.facebook.com/events/1517998041851068/