uteliv6

(Illustrasjon: Ola Olsen Lysgaard)

Skal du tage til fest? Nabovarsel guider deg gjennom weekendens absolut fedeste fester.

Fredag:

Kvarteret #20

Denne uge feirer kvarteret 20-års jubileum med et tætpakket musikprogram. På fredag intager blant annet Tarjei Nygård og Velferd Tivoli, en av byens mest undervurderede klubbscener. Det blir støvet house-vinyl og club bangers. Tidligere på kvelden tar Ralph Myerz og the Jack Herren Band scenen.

Klubbmisjonen:

Den unge klubb-dreng Simon Opitz er hyret ind til at skabe den rette privatfeststemning på Café Opera denne kvelden. Det blir spænstig house og svætte rytmer.

Lørdag:

Novelty Sounds Landmark:

Stemningen skrues i vejret når Novelty Sounds intager tepperommet. Soul, Disco Funk og andre ulige numre du hadde glemt at du elsket. Vi garanterer at du kommer til at vågne med TØMMERMÆND næste morgen.

Maksimal på Østre:

 

LAUER (live)
SKATEBÅRD
VELFERD
MAKSIMAL DJs (Admir, Martin Andal & Klette)
VJ BN

CC:100

Ekkolodd Release på Hulen:

Psych-pop-undervandsbandet EKKOLODD intager hulen når der er release på deres nye vinyl på det uafhængige norske pladeselskab Klangkollektivet. Som support stille de unge piger og drenge i Lumikide for at sætte den riktige fæststemning.

 

PS: Takk til Soundvenue.dk for at de fortsetter å inspirere oss til å skrive klubbguidene med deres spalte WEEKENDENS FEDESTE FESTER <3 <3 <3