I morgen starter Radar festival for fullt, med et solid program fult av interessante artister. En av headlinerne er artisten “Com Truise” som så vidt ble nevnt i innlegget om Blade Runner. Com Truise har akkuratt sluppet tre videoer i sammarbeid med Rom 205 hvor han spiller tre låter; disse vidoenene gir muligens en pekepinn på hvordan lørdagens konsert kommer til å utarte seg. Det virker som musikken fortsatt best kan beskrives med adjektivene nostalgisk, retro eller 80-talls, men at de nå kanskje har en litt mer moderne vri enn tidligere.

 

Med et så solid program er det vanskelig at dette som skulle vært et kort innlegg med tips til artister ikke ender opp som en ny oppramsing av artistene som allerede er inkludert på hjemmesiden. Et lite utvalg av artister som kan være verdt å få med seg er:
Ekkolodd som spiller sin egen type drømmepop med gudbransdalsdialekt:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/81352548″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Sjekk også ut Baukhols remikser av Ekkolodd:
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/52274871″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Ellers anbefales The New Wine som tidligere i år hadde en solid konsert på Østre hvor de spilte en blanding av gamle og nye låter:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/14520871″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Fra Nabovarsel gjør både Sanhueza og Verdensrommet opptredner denne helgen, så vi ser frem til en hyggelig helg fylt av musikk og god stemning på Hulen.