10854279_1587511994813958_5437484572618272029_o

(Foto: Cecilie Bannow Photography)

Denne helgen introduseres to nye klubbkonsepter i Bergen: Klubb Teryaki ledet ledet av Onge $ushimane og Kobe-wan Kenobi og Klikk ledet av Njål Paulsberg. Begge klubbkonseptene blir å finne på Landmark, men der slutter likhetene. Klubb Teryaki er etablert for å mette et behov for et nytenkende og hardtslående hip hop konsept på Landmark, mens Klikk vil gi deg muligheten til å oppleve knallhard techno skapt der og da.

Klubb Teryaki

For å fylle et tomrom i Bergens klubbscene tok Onge $ushimane og Kobe-wan Kenobi fra Bergen på seg rollen som klubbarrangører. Duoen lager det de selv beskriver som hevvi trap, og har planer om å videreføre visjonen fra musikken til en serie klubbkvelder. De feteste festene har et svett dansegulv, og mye Yung Thug sier de. Duoen har det  siste året gått fra å være en relativt ukjent rap-duo til å ha tatt på seg rollen som en representanter for en ny generasjon hip hop artister fra Bergen. Deres spesialitet: Energi omformet til rap!

http://youtu.be/tLuByD8bo-Q

Da Mario Urban flyttet fra Bergen forsvant de feteste hiphop kveldene på Landmark så vi måtte steppe opp og fylle skoene. Ideen bak Klubb Teriyaki er en kveld som har hiphop i bunn, men også en kveld hvor det er blir vill klubbing. Altså en kveld som jeg og Kobe ellers ville satt pris på selv.

Vi synes også det er viktig å få opp og fram unge talenter i Bergen, som kanskje ikke får muligheten til å spille andre steder! Vi har derfor prøvd å samle folk fra den Bergenske undergrunnen som vi digger. Det er viktig at man står sammen og kan jobbe sammen på tvers av sjangre og alder!

Det blir en sykt fet kveld, masse bra musikk! Mye hiphop fra sørstatene, kanskje noe sushi ? Hvis ikke noe digg biff!  Et jella bra liveshow fra Hester V75, og masse deilige damer. Ill tariq sitt dj set blir syko, jeg gleder meg sykt til å se Kurtkokain gjøre greien sin. Den hemmelige overraskelsesgjesten blir spennende…

Hester V75 blir kveldens liveact, de er unge, spreke og mange! De gjør en jordnær, mystisk og organisk hiphop som kan trekke minner til boombap, men også utrolig bra produsert rolig trap

https://soundcloud.com/hesterfrastallen/sets/en-fucked-up-fredag-ep

 

Kurtkokain er en villt talentfull kis, han jobber hardt, er flink og mekker jella hevvi trap beats! Må også nevne remixene han har på soundclouden sin, absolutt bangin shit.

 

 

Ill Tariq er verdens beste dj. Vi har flydd han inn fra sverige, og gleder oss til han skal forvandle Landmark til en jævlig fucked up club!

 

Den hemmelige gjesten, er hemmelig! En ny spennende artist, og – hemmelig!

Hvis dere skulle beskrevet kvelden gjennom tre låter: Hvilke ville det vært?

Lifestyle av Rich Gang

CoCo av O.T. Genasis

I Am A Stoner av Young Thug (Ynfynyt Scroll remix)