Torsdag:

Bendik spiller på Østre i kveld (om noen timer), i regi av Perfect Sounds Forever.

Inuuro varmer opp!

Fredag:

Onge $ushimane og Lille Nüket, spiller på Lysverket. CLASSY FYRER på et CLASSY STED. De lover å spille: RAPSHIT, r&b og annen festlig musikk som får jentene til å riste på rompene, og guttene til å føle seg som Tony Montana!

Gratis inngang og en potensiell referanse til Future, hva mer kan man be om??

JONES & ASRI: ENCHANTMENT UNDER THE SEA
I likhet med lysverket disker også Chagall opp med en dose r&b, hip hop og musikk som får folk til å ville “danse, svette og kline!”. Om ikke det var nok vil de også dekorere om Chagall til et fargesprakende korallrev?!

Klubb Safari:
Apropos dekorasjon, det blir tropisk tema på Landmark denne kvelden. Simon Opitz og Indiana Iden presenterer house i alle dens former, og som de så elegant beskriver det selv:
#YESYESYES!

Klubbmisjonen:
Frode Boris og Stian Iversen fra Chain Wallet, spiller den mest classy housen og den mest støvete discoen som fortsatt eksisterer, på Café Opera. Gratis inngang.

Klubb KOK:
Bergens Soul-dronning Miss Tati spiller et knipe låter fra sin kommende utgivelse. Hun kombinerer soul med funky hip hop beats på en måte som gir assosiasjoner ti Flying Lotus og Bonobo. Med andre ord: Topp stemning. Etter konserten snurrer Velferd plater.

CC: 100,-

Lørdag:

Denne lørdagen har vi endelig klart å overtale Emilio til å spille et headline set for å avslutte kvelden. Han er vanligvis opptatt med å passe på at kveldene går knirkefritt, noe som fører med seg at han stort sett er å finne på feil side av dj-pulten.

Jacob Lysgaard har i det siste endelig begynt å la folk få høre den utømmelige listen av fete låter han har gjemt bak hemmelige linker på sin Soundcloud-profil. Dette har ført til at han har fanget oppmerksomheten til Olle Abstract som driver radioprogrammet Lyd, og at han har tatt toget over fjellet noen ganger for å levere nye låter til sulteforede osloborgere.

Øyvind! Aka meg, vel, jeg har kommet hjem fra København og funnet masse kule låter som jeg akter å oppdatere minnepinnen (FUCK THE H8s) min med. Vi ses på Landmark.

CC: 50,-

Skurkeklubben arrangerer en kveld på Bergen Kjøtt! Jeg lar posteren snakke for seg selv:

 

SKURKEKLUBBEN

Hvis du føler at noe er utelatt send en e-post til oyvind@nabovarsel.info