broen_felles-5 sara_angelica_spilling_web

Nabovarsel har en fantastisk nyhet, til alle musikkinteresserte, om et samarbeid vi er veldig stolte av. Bandet Broen består av noen av Norges mest talentfulle, unge musikere og har skrudd sammen et debutalbum som leverer nytenkende popmusikk. Du finner dette albumet, “Yoga” digitalt i februar neste år, men mens vi venter får vi smakebiten “Iris” først.

“Iris” er litt som Broen: den setter sammen ting som burde motstride hverandre og navigerer seg frem til noe catchy og uforglemmelig. Snart får vi også en flott video, med hint av både nostalgia og ragnarok, som er regissert av Jon Vatne, med animasjon av Jørgen Håland. “Iris” handler om en realitet som er blåst ut av proporsjoner, om forelskelse som går over i paranoide scenarioer og om å være så besatt av slike tanker at ens egen verden kan gå under.

Iris finner du digitalt (Spotify, iTunes, WiMP etc.) overalt i Norden, mandag 1. desember. Mens du venter på å få høre den så bør du definitivt sjekke ut demoversjonen av “Just Like Coco”, utgitt hos de flinke folkene i Kakao Musikk: