NABOVARSEL FEIRER 10 ÅR!

10. januar 2014: Da har det gått 10 år siden første Nabovarsel på Miles Ahead. På tide med en fredagsfest, som back in the day. Vi har satt sammen et program (og fått litt hjelp av RBMA) som representerer de fire delene som betyr noe for oss: Å være med på å utvikle artister herfra, å hente inn dødsfete internasjonale artister, å fremme norsk, god elektronisk musikk og kule DJ-s som vet hva det går i. 10. januar blir det FULL PAKKE.

Venue: Landmark
Tider: 22:00 – 03:00
CC: 100,-
Aldersgrense: 20 år

PUT YOUR HANDS UP FOR NEO-TOKYO (LIVE)
SOPHIE (NUMBERS / LIVE)
ANDRE BRATTEN (FULL PUPP / LIVE)

Also featuring:
ESPEN HORNE
LEFTRA
SANHUEZA & ROMSKIP OG PLANETER
ADVANCED LANGUAGE DJ-S

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/696478490383689/

PUT YOUR HANDS UP FOR NEO-TOKYO
Full pott hos The 405, omtale i PSL Sverige, terningkast i BT, BA, Natt & Dag og fortsatt renner det inn godord om debut-EP-en “Breaking Through” som kom for noen dager siden. Put Your Hands Up For Neo-Tokyo er Norges desidert rareste poporkester og det er med stor glede at Nabovarsels 10-årsjubileum kan fremme et band og noen mennesker som har vært nøkkelpersoner i det vi driver med og det vi ønsker å få til for Bergen by. Stolt og kry.

iTunes: http://bit.ly/18FWqx3
Spotify: http://spoti.fi/1crq5uQ
WiMP: http://bit.ly/1jVRb4b

Sophie (UK)
Det har ikke vært manko på lovord om den britiske elektronikaartisten og produsenten Sophie i musikkpressen det siste året. Dobbeltsingelen «Bipp/Elle» ble kåret til årets sommerlåt av blant annet Diplo, Dazed and Confused og Guardian, samt årets låt av XLR8R (og årets 17-ende beste av Pitchfork). Om Sophie sier Pitchfork følgende:
“It’s not every day that you hear music that sounds totally and wholly new—that is, music that you’ve never heard anyone make quite like this before”. Sophie er signa på det skotske plateselskapet Numbers som også huser artister som Jamie XX, Rustie og Hudson Mohawke, og drives av de to DJ-ene Spencer og Jackmaster. Sophie ligger ann til å bli en av 2014s desidert mest omtalte elektroniske artister og vi er glade for at han kan starte året med en gig på Nabovarsel, takket være et samarbeid med RBMA.

André Bratten (NO)
André Bratten har i løpet av 2013 markert seg som en viktig brikke i den norske disco-scenen og Dagbladet omtalte han nylig som “Oslos nye discoprins”. Hans første album Be A Man You Ant ble sluppet tidligere i år på plateselskapet Full Pupp og ble mottatt med tommel opp både fra norsk og utenlandsk presse, deriblant kåret Dagbladet debutplata til en av årets beste norske plater. Etter å ha spilt på festivaler som EKKO, Øyafestivalen og Slottsfjell er Bratten klar for Eurosonic og By;larm i 2014 men først skal han innom Landmark og Bergen for å dele sin analoge synthmusikk.

CC: 100 NOK
22:00 – 03:00
Aldersgrense: 20 år

I samarbeid med Landmark Bergen, Bergen Kunsthall og Red Bull Music Academy.

Nabovarsel_RBMA_Bergen

Den 16-ende utgaven av Red Bull Music Academy vil bli arrangert i Tokyo november 2014. Akademiet vil bringe sammen 62 håndplukkede, talentfulle produsenter, vokalister, komponister og DJer fra over 40 nasjoner som vil få delta påintime foredrag med pionerne innen dagens musikkbilde, opptre på Tokyos mest kredible scener og få innspilt sitt eget materialet i spesialdesignede studioer. Flere større navn innenfor elektronisk og indiemusikk hadde sin start og breakthrough på akademiet, deriblant Aloe Blacc, Flying Lotus, Axel Boman, Hudson Mohawke og Katy B. Søknadsprosessen til RBMA 2014 er åpen fra 15.januar-18.mars på http://www.redbullmusicacademy.com/academy