NABOVARSEL: ANTHEA (UK / PHONICA) + ERIK STERV + ADVANCED LANGUAGE Blank

lørdag 18. september kl. 22:00 på Landmark

ANTHEA (UK / PHONICA / CECILLE)

Evigunge Anthea har holdt på siden 1997 og er i dag anerkjent som en av tech-housens beste dj-er i London. Hennes subtile, sofistikerte stil har ført til spillejobber over hele verden, alt fra kunstgallerier i München til åpningen av Space på Ibiza! Hennes talent bak platespillerne har ført til legendariske fester og spillejobber sammen med store navn som Loco Dice, Derrick Carter, Jay Haze, Efde…min og ZIP – i tillegg til residencies på det som fins av kredible utesteder i London, blant annet Phonica, T Bar, Faith og Clandestino. I tillegg spiller hun ofte på verdens beste utesteder som for eksempel Panorama Bar og Fabric.

De siste årene har hun funnet frem til storformen som musiker og produsent og ”Caedmon Loop” var en monsterhit i fjor og ble spilt av folk som Ricardo Villalobos, Monika Kruse, Sven Väth… og Nabovarsel. Vi er stolte av å kunne hente Londons hotteste navn til Bergen!

http://www.myspace.com/djanthea

Last ned en miksteip her: http://airlondon.org.uk/audio/mix12_2.mp3

Anthea skulle spille i April, men måtte dessverre avlyse pga. en islandsk vulkan som ikke liker Nabovarsel.

ERIK STERV (NO / KLUBBHUSET / UPOP)

Erik Sterv er mer enn bare Bergens nest beste teknojournalist. Han er også en dyktig DJ, noe hans Podcast-mix for Nabovarsel var et godt bevis for. Sterv hadde et program tidligere på Studentradioen; det legendariske “Klubbhuset”; og arrangerte kvelder på Strædet og Macumba (RIP?). Kanskje er det mulig at man kan ha Deep House i blodet. Da er Erik Sterv en kandidat.

http://www.myspace.com/klubbhuset

ADVANCED LANGUAGE (NO / NABOVARSEL)

KONSERTSTART 23:00 (Denne gangen mener vi det.)

Advanced Language har på et par år rukket å bli et kultband i Bergen; en by som nekter å slutte med å produsere spennende popartister. Bandet hadde sin livedebut på Musikkpaviljongen (!) og har rukket å fenge med oppvarmingsjobber for så forskjellige band og artister som The New Wine, The Thief og den tyske househelten Move D. Bandet, med Petter Berge i front, har tatt steg fra ambiente lydlandskaper og en eksperimenterende fortid; videre over til svært så dansevennlig rock og pop og nå er snart en EP klar. P3s redaksjon og de lokale avisene i Bergen, i tillegg til Natt & Dag, har allerede lagt merke til ”Physical Love”, en skrudd og pervertert sak av en poplåt. Det er lett å bli sjarmert av en slik blanding: I samme landskap som for eksempel Born Ruffians og Of Montreal, men med Petter Berges personlige vri. Så har han også jobbet som guide på Troldhaugen, noe som passer godt å nevne her. Men klaveret er heldigvis byttet ut med gamle synthesizere.

http://nabovarsel.info/artister/advanced-language/

50,- Billetter kjøpes i døren 20-års aldersgrense

Dørene åpner 22:00.