Uke 31

Da nærmer uke 31 seg slutten og en del endringer har skjedd på våre hjemmesider siden forrige uke. Emilios serie “Footnotes” har nå en egen fane i hovedmenyen. Vi har også lagt til en ny fane kalt “New Shit From Bergen” og inneholder akkurat hva navnet tilsier, nye kule ting fra Bergen, stay tuned!

Etter at det har vært relativt stille noen år er nå Annie tilbake for fullt og har gitt ut en ny EP kalt “The A&R”. EP-en har fått oppmerksomhet internasjonalt og ble blant annet omtalt i Pitchforks “Best New Tracks”-spalte. EP-en er skrevet i samarbeid med produsent Richard X og låten Back Together inneholder også et samarbeid med Little Boots. Om du befinner deg i Bergen den 10 august, ta turen til Landmark og få med deg lanseringsfesten.

Lone som Emilio har skrevet om tidligere hadde nylig en opptreden på Rinse.fm og spilte et set bestående hovedsakelig av Hip Hop! Sjekk det ut her:

Den Brooklyn-baserte artisten Oneothrix Point Never har nylig gitt ut en video til en av låtene fra hans kommende album “R Plus Seven” som kommer ut på plateselskapet Warp Records den 30 september. Oneothrix Point Never lager musikk som ofte faller innunder betegnelsen dronete og ambient, og ble blant annet valgt av Animal Collective til å opptre på All Tomorow Parties-festivalen da de kuraterte den i 2011.

Todd Terje sto nylig bak en to timers lang miks på BBC 1 Essentials. Få med deg den korte introduksjonen om norske musikkere og nyt miksen:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/102806090″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Til slutt sjekk ut den nyeste låten fra CFCFs kommende andrealbum Outside. Det skal etter planen gis ut den 22 oktober. CFCF har tidligere gjort en hel del fantastiske remixer og det blir spennende å se hvordan albumet lever opp til disse. Sjekk for eksempel ut hans remix av Aalyiah, og Bun B.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/103554755″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]