arca_animasjon

Official Facebook-event: https://www.facebook.com/events/406821652757877

Nabovarsel har gleden av å annonsere sin første helaften denne høsten med et skikkelig stort kupp, nemlig Kanye West-favoritten Arca. Bergen får et svært eksklusivt besøk, ettersom den mystiske musikeren, som foretrekker anonymitet, gjør svært få opptredener. Arca har nemlig kun fire konserter annonsert i år. Intime Landmark i Bergen Kunsthall, lørdag den 24. august, blir en av dem. For å vise at også Bergen har ny, spennende hip-hop-musikk på gang, har Nabovarsel invitert bergenske Sigurd “Ciscoe” Lauritzen til å gjøre en spesialopptreden.

We have the pleasure of announcing our next Nabovarsel at Landmark, with the American/Venezuelan producer Arca. Having produced two tracks from Kanye West’s album “Yeezus” and co-produced “New Slaves”, you’l also find his mysterious, dreamy hip-hop on tracks with Twigs. Experimental, danceable hip-hop closer to Warp Records and FLyLo awaits. We’ve paired him up with one of the most promising producers from Norway at the moment: Ciscoe. It’s going to be a fun night for lovers of futurebeats.

24aug_01

SPILLESTED: LANDMARK (BERGEN KUNSTHALL)
DATO: LØRDAG 24. AUGUST
BILLETTER: 100 NOK (SELGES KUN I DØREN!)
ÅPNINGSTIDER: 22:00 – 03:00

ARCA:
Hjemmeside: http://arca1000000.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/arca-2/

Det er lite informasjon å hente om den mystiske, unge Arca, men dette vet vi: Han er opprinnelig fra Venezuela, men flyttet til New York for å prøve lykken som musiker og produsent. Det kunne ikke gått bedre: Hans soloutgivelser med den rare, skeive hip-hop-musikken ledet ham til kjente rappere som Kanye West og Twigs. På Kanyes nyeste står Arca bak musikken på “Hold My Liquor” (hvor også Bon Iver og Chief Keef gjester) og “Send It Up”, i tillegg til bidrag på beryktede “New Slaves”. Dette, kombinert med hans nyskapende soloutgivelser, har fått journalister til å finne frem superlativene. Nå koker det rundt ham i forkant av hans debutalbum som kommer denne høsten.

“Det er altså snakk om hardtslående, nytenkende hip-hop – forhåpentligvis noe som kan inspirere de mange lovende produsentene og musikerne her hjemme”, sier Emilio Sanhueza som har ledet Nabovarsels programarbeid denne høsten. “Derfor har vi også invitert Sigurd Lauritzen, bedre kjent som Ciscoe, til å avslutte kvelden med et spesialbestilt DJ-sett”, fortsetter han.

CISCOE:
Twitter: https://twitter.com/Ciscoe
Soundcloud: https://soundcloud.com/ciscoe/

Autobarn er det tohodete monsteret til Sigurd “Ciscoe” Lauritzen og Lars Vaular. En vestkyst-lyd med en overflod av musikalske ideer kjennetegner EP-en de ga ut under dette navnet. En funky, dansbar råd tråd spinnes gjennom referanser til Eric B og Rakim, People Under The Stairs og Blackalicious. Det er klassiske navn, men med en touch av fremtid og nye ideer. Ciscoe er et spennende navn for fremtiden. For å si det sånn: Da Lars Vaular ga ut sin første skive, var Sigurd 10 år gammel.

DJ TOTEM:
Facebook: https://www.facebook.com/djtotem
Soundcloud: https://soundcloud.com/djtotem

Jacob Lysgaard, bergenser, er en av landets unge, lovende designere og har satt sitt preg på både Nabovarsel og Phonofestivalen med sin visuelle stil. Men han er også tidligere kjent som DJ Totem, med fartstid i Studentradioen og med spilling i Norge og Danmark hvor han blander sammen hip-hop, funk og soul. Denne kvelden gjør DJ Totem et etterlengtet comeback!

Velkommen skal dere være.