Fy flate… vi elsker film! Og vi elsker film på kino. Her er våre favoritter fra i år. Norske premieredatoer. Først noen bobler, men så venter vår topp 20. Vi håper folk lar seg inspirere til å se de filmene man selv ikke har fått sett (enda).

(P.S. Med forbehold om at STAR WARS: THE LAST JEDI kan bli en av årets beste filmer. Men vi heter tross alt Yoda Neida — vi skal ha litt ekstra om denne filmen i tiden som kommer, uansett. (Og DEN TOLVTE MANN).)

Musikk: Kano – “It’s a War” / PUT YOUR HANDS UP FOR NEO-TOKYO – “State of no Connection” / Chain Wallet – “Shade” / Burning God Little – “Hver natt” / Verdensrommet – “11” / Advanced Language – “They Built It Up”

BOBLER:

Skyggenes Dal
Neruda
Rom 213
Den andre siden av håpet
Sicilian Ghost Story
En handelsreisende
The Big Sick
Logan Lucky
Good Time
Drib
Wonder Woman
The Square
En fantastisk kvinne

TOPP 20:

20: Raw
19: Paddington 2
18: Jackie
17: Den lykkeligste dagen i Olli Mäkis liv
16: Spider-Man: Homecoming
15: God’s Own Country
14: Sieranevada
13: Get Out
12: Aquarius
11: Guardians of the Galaxy Vol. 2
10: Lion
9: Logan
8: Paterson
7: Manchester by the Sea
6: Moonlight
5: mother!
4: Silence
3: Moderne kvinner
2: War for the Planet of the Apes
1: Nocturama