URHAUG (Nabovarsel) & DJ KARIMA (Retro) PRES:
AVALON EMERSON (Spring Theory, Icee hot)

Venue: Østre
Tid: 23:00
CC: 100 NOK
Aldersgrense: 18 år

Hun kunne ha fått en strålende karriere som utvikler av software, men skjebnen ville det annerledes med San Francisco-fødte Avalon Emerson. Nå, bosatt i Berlin, har hun blitt en DJ og produsent som er på alles lepper.

Emerson har nylig gjestet det populære radioprogrammet Tim Sweeney’s Beats In Space, spilt på Boiler Room. Denne sommeren ble hun invitert av kred-etiketten Leisure System til å spille avslutningssettet på Panorama Bar. Det vil si megamilepæler, sett gjennom en DJ-s briller.

Med hennes forkjærlighet for rotary-miksere og vill isolatorjokking, à la Joe Claussell, beskrives DJ-settene til Emerson som både fremtidsrettet og tro mot old-school amerikansk DJ-ing. Musikken hun produserer selv er i krysningspunktet mellom techno og house og kan høres på tre fantastiske utgivelser, gitt ut på plateselskapene Spring Theory og Icee Hot.

avalon_emerson

Om konseptet:

Kvelden er den første av en rekke kommende klubbkvelder ført an av Urhaug og DJ Karima.

DJ Karima er resident DJ på Jaeger i Oslo, og spiller regelmessig på The Villa. Hun har varmet opp for blant annet Nicolas Jaar, Mike Dunn, Roman Flügel, Parris Mitchell, Art Alfie og Gene Farris.

Urhaug er en produsent og DJ fra Bergen, nå bosatt i hipsterenklaven Berlin. Under navnet Tobii har han utgivelser på Troll Records, og spilt på Sunkissed, Jaeger, Brukbar/Supa, Ekko og Funk For Forest.
https://www.facebook.com/urhaugmusic