JOHN TALABOT (ES) + MATTIS WITH (HIVERN DISCS SHOWCASE) + PANDREAS (NO / SELLOUT)
CC: 100,-
Aldersgrense: 20 år

Venue: Landmark Bergen

18. mai fins det to typer folk. De som var på 17. mai-feiringen med John Talabot og Nabovarsel, og de som sier de var på feiringen med John Talabot og Nabovarsel.

I anledning Norges 200-årsjubileum for grunnloven, har vi invitert inn den katalanske super-DJ-en John Talabot og hans buddy Mattis With — de er begge på plateselskapet HIVERN DISCS fra Barcelona.

JOHN TALABOT (ES / HIVERN)
Er du en av dem som ikke er så godt kjent med John Talabot? Han er en av house- og diskomusikkens mest toneangivende produsenter og DJ-er om dagen, og på grunn av hans debutalbum ble han også invitert av The XX til å varme opp på deres verdensturné.

MATTIS WITH (NO / HIVERN)
Michael & Mattis er en produksjonsduo som har noen fine saker bak seg, med “Hoes befores bros” på Hivern som et stort høydepunkt: Fengende house med tung bass og hip-hop-inspirert swagger.

PANDREAS (NO / SELLOUT)
Bergens nyeste tilskudd til verdenselektronikaen fortsetter ferden sin mot det store utland, med Roskildefestivalen og Dockville i Tyskland som stoppesteder i sommer. Bakgrunnen er et par EP-er som har fanget oppmerksomheten til The Guardian, Pitchfork og Clash Magazine. Absolutt fortjent; låtene er fengende klubbmusikk som også fungerer hjemme på soverommet eller i stuen.

På grunn av den spesielle datoen og den spesielle gjesten vår, utvider vi Landmarks kapasitet med det som er byens vakreste lounge, i andre etasje.

Det blir IKKE forhåndssalg. Det betyr at den som absolutt MÅ få med seg Talabot, bør være på plass relativt tidlig.