cooly_g_host

“Nå er det ikke lenge til Cooly G tar turen til Landmark”

Som oppvarming tenkte vi å presentere et knippe låter fra en artist som ikke bare har fanget oppmerksomheten vår som låtskriver, men som også er en DJ i toppsjiktet. Jeg mener at Cooly G om hun ville kunne slått igjennom som kommersiell R&B-artist. Låtene inneholder ofte nok hooks til å utgjøre en god poplåt, samtidig som om den har et bein trygt plantet i britisk klubbtradisjon. Hun veksller mellom å ballansere låtene på den ene eller andre siden, noe som gjør at hun har en utrolig spennende diskografi å vise til. Hennes nyeste utgivelse «Hold Me» er en EP skrevet for dansegulvet, noe den i svært stor grad lykkes med. Hennes tidligere utgivelser derimot har enkelte låter som er vektet mer på R&B siden.

Som oppvarming til lørdagen anbefales det å sjekke hennes dj-set fra Boiler Room (fra rundt 21 minutter ut i videoen):

Her finner du en lenke til hendelsen:
facebook