Untzdag, Ghostly og Nabovarsel pres.
M O D E R N A (Ghostly/US) / S N A S E N / P I E C E S  O F  J U N O / E O N  H O O D / E M I L I O  S A N H U E Z A / Ø Y V I N D  M O R K E N  &  G A U T E  H A A V E R S E N 

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/346779442124655/

fbinvit

Untzdag residents Øyvind Morken og Gaute Haaversen har nå flytta inn i stua etter nok en finfin sommer i bakgården. Gullkorna sitter selvfølgelig like løst og stua blir fort varm når alt fra afro, disco og proto house mikses sammen med det beste av europeisk og amerikansk techno. Spennet i musikken er alltid stort og det samme er bookingene, for Untzdag har huset alt fra Theo Parrish, Matthew Dear, Ron Morelli og Beautiful Swimmers til Mark Seven, Levon Vincent, Young Marco og Mike Huckaby. Nå ser vi frem til en skikkelig live-kveld og ikke minst til til et nytt DJ-sett fra Moderna, som gjestet oss under by:Larm tidligere i år.

MODERNA (Ghostly/US)
Moderna er ei driftig dame. Allerede som 15-åring begynte hun som booker og promoter hjemme i Utah. Senere var hun var med på å starte musikkmagasinet Re:Up og har siden vært en svært viktig brikke i det suksessfulle labelet Ghostly International, som bl.a. gir ut Matthew Dear, Com Truise, Gold Panda, Choir Of Young Believers og en haug med andre artister. I dag vier hun mer tid til sin egen artistkarriere og prosjektet The Deep.

Moderna spiller plater etter bandene.

PIECES OF JUNO
Pieces Of Juno er post-grime, trip(py hip) hop blandet med astro-jazz. EPen Ghostwriting kom ut våren 2013 etterfulgt av en remix av Lindstrøm’s Vossakorv. Pieces Of Juno er aktuell med en remiks på The Deep’s Singular Dekline remiks EP.

SNASEN
Snasen har bakgrunn fra hardcore/punk-bandet Amulet, men lager i dag dyp organisk elektronisk musikk og har fått mye positiv oppmerksomhet for sin EP Failing Upwards fra Pitchfork, XLR8R og Dummy Mag. Han har gjort remixer for bla. The Deep, Dråpe, Janka Nabay og Maribel og er nå ferdig med sitt debutalbum, som mixes med Kenneth Ishak i disse dager. Snasen spiller live og har med seg Ellen Sofie Mosebekk (Ellen & Gutta) og Aleksander Johansen (iampsyencefiction).

EON HOOD
Karoline Skeide Pettersen og Thea Marie Astrup utgjør duoen Eon Hood. Bandet ble dannet i 2008 og startet som et akustisk prosjekt, men har i dag sterkere referanser til det elektroniske og alt fra artister som The Knife og Sigur Ros til Björk og Burial. Eon Hood er definitivt et band som bør følges med på, og nye visuals gjør at vi gleder oss ekstra mye til kvelden på Jaeger onsdag 16. oktober!

EMILIO SANHUEZA
Emilio startet konseptet Nabovarsel på Miles Ahead i Bergen i 2004. Nesten ti år etter er konseptet blitt plateselskap og styres av Sanhuezas ustødige hånd. Emilio spiller plater og du får deilig elektronisk musikk og futuristisk pop.