NABOVARSEL! SISTE FØR LANDMARK STENGER! LYSGAARD ER TILBAKE! VI SKAL TIL SUPERSONIC!

NJAAL + TOBII + ROMSKIP OG PLANETER + SANHUEZA + LYSGAARD

DØRENE ÅPNER 22:00
Aldersgrense: 20ÅR

SILJE KÅFJORD:

” alt=”” />

Silje Kåfjord er fra Lindesnes og har, for å si det rett ut, en oppsiktsvekkende god stemme. Musikken er gripende, vakker og intens og i landskapet mellom pop, jazz og elektronika. Debutalbumet, produsert og komponert med Marius Christiansen, er klart for slipp neste vinter, men før den tid står altså Supersonic Kilden på programmet. Kanskje har du hørt låta “Like in A Dream” som tuslet og gikk i en NSB-reklame for en liten stund siden, eller singel nummer to, “Hold Me” som var tittelsporet til komiserien “Schmokk” på NRK1? Silje Kåfjord er et navn vel verdt å merke seg.

SUPERSONIC:

Supersonic Kilden er en splitter ny musikkfest som etablerer seg i Kristiansand denne sommeren. Mellom 17. og 18. juli vil det nyåpnede teater -og konserthuset Kilden tas i full bruk – med konserter i tre saler, samt DJ-er og uteservering på bryggen utenfor. Supersonic Kilden tar mål av seg å være et arrangement for musikkelskere fra hele landet, der man over to dager kan få med seg internasjonale og norske artister av høy kvalitet og vil være en intim opplevelse med kun to tusen publikummere per dag.

FACEBOOK-EVENT!

Vi feirer også at Put Your Hands Up For Neo-Tokyo slipper singel!