Event on facebook: Click here!

Norwegian:

NABOVARSEL JULEFEST:

THE WHITEST BOY ALIVE

(Forsalg: Apollon)

Endelig er de tilbake igjen i Bergen, klare for konsert! Mexicos største popstjerner. Og det blir ikke en vanlig konsert, men en stor festaften. I samarbeid med Nabovarsel spiller de opp til dans, lørdag 17. desember.

Vi skal ikke røpe for mye, men det kommer til å skje noe i løpet av denne konserten som vil overraske mange!

The Whitest Boy Alive ble startet opp i 2003 og består av Erlend Øye, Marcin Oz, Sebastian Maschat og Daniel Nentwig. De spiller klubbmusikk, uten programmerte elementer. De har blitt remikset av Fred Falke. De setter standarden. Det er en ære for oss at de vil spille hos oss.

http://www.whitestboyalive.com/

ADVANCED LANGUAGE

Med på laget har vi Advanced Language, synthrockerne som fester på månen og som har drøye videoer ute på nettet. Demoen “Physical Love” er nå sett av 25 000 mennesker, mens “Party On The Moon”, deres nyeste singel – er lagt ut for gratis nedlasting på deres hjemmesider. Den bør du høre!

http://advlng.no/

Billetter: 150,- + avgift (forsalg / presale: Apollon)
Aldersgrense: 20 år

Design: Jacob Lysgaard