En hyggelig melding fra Nabovarsel:

Bergensbandet Put Your Hands Up For Neo-Tokyo er blitt bekreftet til by:larm i Oslo den 20. februar. Bandet føyer seg inn i rekken av artister fra Bergen som skal spille i Skandinavias største kongress for musikkbransjen. De to guttene bak bandprosjektet, Njål Paulsberg og Eirik A. Nordstrand, var også nominert til Årets Urørt 2010 med låten “The Blood of Brethren”. Bandet er også det ene av fire denne kvelden fra Nabovarsel, som hører til på Landmark ved Bergen Kunsthall. Tobii, også kjent som 22 år gamle Tobias Sørensen Urhaug, er bekreftet på samme dato og skal til og med avslutte hele by:larm på Blå. Samtidig er også “Sanhueza” (Emilio Sanhueza) og “Romskip & Planeter” (Kasper Gulbrandsen), godt kjent fra dj-miljøet i Bergen, spesielt invitert til club:larm for å spille bergensdiscoen de er blitt kjent for samme kveld.

Nabovarsel, et klubbkollektiv som fokuserer på arrangementer med elektronisk musikk året rundt er stolte av å føye seg inn i rekken av lokale, bergenske miljøer som eksporterer elektronisk musikk fra Bergen.

Put Your Hands Up For Neo-Tokyo: http://www.bylarm.no/nor/club/122;Sunkissed-live-gul

Tobii: http://www.bylarm.no/nor/club/124;Sunkissed-live-bl%C3%A5

Sanhueza + Romskip & Planeter: http://www.bylarm.no/nor/club/123;Sunkissed-live-gr%C3%B8nn

Morsomme klipp og intervjuer:

Mange har sammenlignet Nordstrand og Paulsberg i Put Your Hands Up For Neo-Tokyo med to tromsøværinger som har blitt bergensere, nemlig Röyksopp. Ja vel. Se og hør intervjuene under og døm selv.

Intervju med Bergen Student-TV: http://bstv.no/kultur/2010/01/22/fra-tokyo-til-trondheim

Radiointervju med Radio Sør (Kristiansand): http://www.spillball.com/2010/01/15/noen-intervjuer/

For videre informasjon eller intervjuer med artistene, send epost til Emilio Sanhueza: emilio@nabovarsel.info eller ring +47 992 989 84
Høyoppløselige bilder av artistene er tilgjengelig ved kontakt.