uteliv5

Fredag:

Jazzbox: Jeg fant ikke så mye informasjon om arrangementet men det virker som om det blir en live fremførelse av låter fra Herbie Hancocks fantastiske album «Headhunters».

Curly Tankard: Prog-pop-bandet Curly Tankard inviterer til konsert på Østre. En dose humor, en dose sjarm og en dose catchy låter.

HUFF FESTIVAL: Fra fredag til søndag arrangerer filmklubben HUFF en festival med både film og musikk. På fredag kan man få med seg filmen «My Vinyls Weights A Ton», en dokumentar om plateselskapet Stones Throw som ga ut det første hip hop albumet jeg virkelig ble glad i: Madvillainy. Selskapet kan blant skryte på seg å ha gitt ut MF Doom, Madlib, J Dilla, KarriemRiggins og Dam Funk.

Programmet virker ikke til å være helt ferdig, men samme kveld kan man blant annet sjekke ut 
Simon Alejandro. 

Lørdagen her er det foreløpig satt opp Tellef Raabe, Shakanaka og Onge $ushimane & Kobe-wan Kenobi. Søndag blir det visning av filmen «Breakfast Club».

Lørdag:


Lysverket: På Lysverket kan man overvære et dj-set av Teddy Touch i hyggelige omgivelser og noen av byens beste cocktails.

Club Crocodillo: Rett nede i gaten på Landmark er det Club Crocodillo hvor Stockhaus og Henrik Svanevik snurrer plater. De beskriver det elegant på følgende måte:

«Stocken og Svanen lover å gi deg tidenes fest. Tepperommet Landmark transformeres til en hvit strand, fontener av drinker med erotisk ladete navn flommer ut av baren og kun den beste housemusikken man kan oppdrive blæstes ut av høyttalerene. Du kommer til å danse som du aldri har danset før. Det blir avsluttningscenen fra Dirty Dancing hele kvelden og INGEN skal putte baby in the corner. Dette lover vi.»

Klubb Kavaler:
«Tenk deg en klubbkveld uten dj og mp3’er. Med masse folk som danser og drikker vin i et flott rom. Til lyden av et sytten manns storband og lukten av friske blomster. Det er Klubb Kavalér.»

 

Min personlige anbefaling må være Huff Festival! Jeg er kanskje inhabil siden jeg en stund var med der, men: Jeg syntes det er veldig kult hva de har klart å få til! FÅ MED DEG VERDENSPREMIEREN PÅ HUFF FESTIVAL.