Photo by: Yngvild Gotaas Torvik

Photo by: Yngvild Gotaas Torvik

Ut av det blå kommer det et nytt band fra Bergen som like gjerne setter i gang sitt bandliv med to av de mest catchy poplåtene vi har hørt på en god stund. Chain Wallet kombinerer vindskeive synthpads med skranglete chorusgitarer. Bandet, hvis hovedkjerne består av Frode Boris, Christian Line og Stian Iversen, har så langt bare eksistert i et 9 kvadratmeter stort øvingslokale i Laksevåg. I august slipper de sjutommeren «Stuck In The Fall» på Nabovarsel. På B-siden finner man den mørke, drømaktige «Same Place».

Noe av det mest spennende med denne sjutommeren, er at den manifesterer bandets første steg mot å være en viktig stemme i skandinavisk indie rock. Disse låtene besitter et glimt av magi, og utgivelsen er en kraftig programerklæring fra Chain Wallet.

Facebook: facebook.com/chainwalletband
Soundcloud: soundcloud.com/chainwallet
Twitter: N/A
Instagram: http://instagram.com/chainwalletband