BGL

Eg gikk til beina sviktet,
til hjertet bristet,

BURNING GOD LITTLE – Sorry for i går

Kritikeryndlingen Burning God Little er tilbake etter en selvpåført pause hvor ingen visste hvor han ble av, selv ikke vi. Plutselig dukket han opp igjen med denne perlen, hvor hans gode venninde Bendik gjester på vokal.

e det det her som e meningen,
e det det her som svir, hos deg

Ny låt ute nå:

Spotify: http://spoti.fi/1gRNsQl
WiMP: http://wimp.no/album/26935689
Soundcloud: http://bit.ly/1kPp9X6
iTunes: http://bit.ly/1hFgIJW

EDIT: Flere som lurer på hva som egentlig ligger i “selvpåført pause”. Historien er den at han leverte en tospråklig EP som vi ga ut. Vi var vel egentlig lovet en ordentlig oppfølger, men det endte opp med at vi ga ut en dobbeltsingel (Mer Medisin / Gammel Glede) som var to gamle låter han hadde liggende. Så mistet vi helt kontakten og han sluttet å gi lyd fra seg. Først fikk ikke vi tak i ham. Så fikk færre og færre tak i ham, før det til slutt stort sett bare var søsteren igjen som hadde kontakt med BGL. Det går et år, nesten to, før han plutselig dukker opp igjen, friskere og sunnere enn noensinne. Han har trent opp muskulatur og skiftet kostholdet til å minne om idrettsutøvere på høyt nivå. På en gammeldags harddisk, av den type man må ha koblet til strømuttak, finner vi et så å si ferdig album hvor hvert eneste spor blåser oss av banen. Det er denne mappen med beats av en annen verden som danner grunnlaget for høstens album, hvor “Sorry For I Går” er en teaser.

ullevål, eg løpar,
og alt du har å si, til meg,
eg e så
sorry for i går

EDIT 2: Det er flere som påstår at Martin flyttet hjem til Tromsø, men vi vet med sikkerhet at dette ikke var tilfellet og at han såvidt har vært der i løpet av de siste to årene. En vi snakket med nevnte noe om Kristiansand. Det vi også vet er at Martin også nå snakker ok spansk. Om han har kurset seg selv, eller reist ned til et spansktalende land har vi ikke fått vite, egentlig. Tror neppe han gidder å nevne det.

du må se meg bli
den eg skal bli
ut av mørket mitt

EDIT 3: Ja, vi snakker vel kanskje ikke sammen så ofte, BGL og oss i Nabovarsel. Og ja, vi har fått lov til å skrive dette, sålenge vi aksepterer at han ikke kommer til å gi oss detaljer om denne tiden. “Tekstene på albumet er alt folk trenger å vite”.

eventualitetar,
kan aldri gi deg fred