NABOVARSEL, MADE, K DAHL EFTF. & MODULAR RECORDS presenterer:

YOUNG DREAMS – BETWEEN PLACES
slippfest & releasekonsert!

+ Young Dreams innleder med sanger fra:

Matias Tellez
Casiokids
The Megaphonic Thrift
Chris Holm
Bloody Beach
Put Your Hands Up For Neo-Tokyo

Endelig er dagen kommet. “Between Places” er debutalbumet til Young Dreams, som gis ut av Modular Records (The Avalanches, Tame Impala, Cut Copy) i verden og av Joakim Hauglands nye K Dahl Eftf. i Norden. Matias Tellez og stort sett de fleste i det lovende poporkesteret har gjestet Nabovarsel tidligere, vi er takknemlige for at alle parter er med på å feire debutalbumet på Landmark med oss. Det inkluderer publikum!

Som et spennende, nytt og eksklusivt element skal Young Dreams covre låter fra (noen av) bandene de andre medlemmene er involvert i. Det betyr at ikke bare gjør Young Dreams låter fra debutalbumet sitt, men en rekke gode låter fra musikkmiljøet i Bergen. Hvem vet, kanskje blir det til og med plass til en Matias Tellez-låt.

http://youngdreams.no/
http://facebook.com/nabovarsel

young-dreams

CC: 100 NOK
Age limit: 20