Et av de første bandene til å springe ut av Nabovarsel som kollektiv var Put Your Hands Up For Neo-Tokyo. Det begynte som et prosjekt for Njål Paulsberg (aka Njaal) og Eirik Nordstrand, men har vokst til å bli et ambisiøst prosjekt som nå også består av Matias Tellez på gitar, Marius Bergesen på trommer og Geir Hermansen på synthesizer. Etter å ha blitt nominert til Årets Urørt 2010, når verden kun hadde hørt 1 låt, er debutalbumet noe som har gått fra å være en spennende tanke til å nærme seg en realitet. I mellomtiden er PYHUFNT blitt valgt ut til neste års by:larm.

Lørdag den 18. desember har et publikum sjansen igjen til å se hva dette bandet kommer kan finne på å gjøre. Fire låter blir spilt; den ene en urpremiere. Vi har fått en sniklytt på “Orders From The Choir” og kan fortelle om en rytmisk kompleks sak som nærmer seg det hypnotiske; med sine synkoperte rytmer, postpunk-referende basslinje og Matias’ strålende gitararbeid. PYHUFNT er frenetisk opptatt av å få det vanskelige til å fenge – denne låten er intet unntak.

For å høre “Orders From The Choir” må du faktisk møte opp på Landmark den 18. desember i det som blir årets siste Nabovarsel. Vi får besøk fra engelske Lee Jones (MyMy) som har levert noen utrolige produksjoner og minneverdige dj-sets over hele Europa. Det blir en festaften. Og en femtilapp i døren.

Hør en ekkel versjon av “Blood of Brethren”, strippet ned til sine tre elementer:

PYHUFNT – The Blood of Brethren (Rehearsal version) by pyhufnt