Vel, klart det er mer enn 4 ting å glede seg til. Men disse 4 er spesielt verdt å merke seg fra årets EKKO-program.

JIMI TENOR
Tenor er en finsk raring, og en skulle tro at dette holdt for mange, men det må sies at hans eklektiske og respektløse tilnærming til elektronisk musikk som komposisjon er merkverdig uansett hvor dette hadde vært fra. Dog spør deg selv? Hvor kan egentlig dette være fra? Gudene vet, så vi får se på festivalen om Tenor er ekte eller ei. Vi tviler fortsatt.

KARA-LIS COVERDALE
Den canadiske kunstneren gjester Bergen med det vi antar vil bli episke harmonier og dynamisk droning, men selv om dette kan virke utilgjengelig så er det noe forlokkende med Coverdale sin evne til å male fram energi her. Anerkjennelse fra en såpass viktig institusjon som MUTEK er et aktet kvalitetsstempel, kanskje spesielt for EKKO-gjengere.

TAMI T
Faktisk ikke den første artisten på EKKO som bruker falsk penis som 33% instrument, 33% dekor og 34% morsomhet (fordi den æren går til Wevie Stonder, lang historie), men i tillegg til dette lager Tami T veldig interessant musikk.

ANDY STOTT
Stott kunne ha nøyd seg å ha laget “Luxury Problems” og han ville likevel ha endt opp her (det albumet er et mesterverk, sjekk det ut!), men albumet “Too Many Voices” fra i fjor er veldig, veldig fin den også.