PLAKAT

SJEKK UT PÅ FACEBOOK

Kl 19 -21: PANELDEBATT (gratis)

Hva er galt med klubbscenen i Bergen i dag og hva skal til for å gjøre den bedre?

Flere aktører fra Bergens klubbmiljø diskuterer klubbscenen og forholdene for elektronisk musikk i dag. Hva er galt? Hva blir gjort riktig? Hvorfor har vi ikke en klubb ala The Villa i Oslo – et fast utested med anseelse i utlandet? I panelet finner vi bl. a:

– Anders Gokstad: Har skrevet master om klubbscenen i Bergen og nøkkelperson i Bergenscenen under dj-navnet “Anders G”.

– Thomas Paulsen: Driver agentfirmaet Standing Ovation og driver klubbkonseptet Ploink. Har vært aktiv siden tidlig 90-tall som Dj Urv.

– Geir Aspenes: Driver konseptet Sunkissed i Oslo og er kjent som en av ringrevene under navnet G-Ha. Har booket flere av verdens mest kjente DJ’s.

– Vegard Moberg Nilsen: Aktør i Bergen siden tidlig 90-tall under navnet Dj Balthazar og Dj Beam. Var involvert i driften av Strædet og er innehaver av butikken Pepper.

Ordstyrer og leder for debatten blir Lars Erik Østerbø; journalist for UPOP og tidligere programleder for “Klubbhuset” i Studentradioen.

NABOVARSEL CC: 50,-

Kl 21-23: KASPER

Kasper er din favoritt-dj sin favoritt-dj. Er en av Norges beste platesnurrere og er kjent for å kunne mikse og blande alt; noe han har bevist som drum & bass-dj, som dj for hiphop-helten Action Man i tillegg til techno-gjestespots for Bly og Ploink. Men det er house han har i hjertet og det er Nabovarsel han stiftet i 2005.

Kl 23: KARI FINNE SOGNNÆS

Kari Finne Sognnæs studerer folkemusikk med sang og kveding som spesialitet ved Ole Bull-akademiet. Blant hennes lærere finner vi bl. a. Berit Opheim. Sognnæs har tidligere sunget med både Opheim og Kim André Rysstad – i tillegg til flere konserter, bl. a. under ekstremjazz på årets Vossajazz. Kveldens “konsert” blir definitivt noe som aldri har blit gjort på klubbfronten før.

KL 24: TOBII (live)

Tobii er blitt hele Bergens nye gullgutt. Hans utrolige dj-sets har blitt backet opp av fantastiske egne produksjoner; blant annet en Kakkmaddafakka-remiks som har gitt de fleste hakeslepp. “That Piano Track” er en favoritt hos ND_Baumecker og Ostgut-folkene. Han har nettopp blitt signert av et større agenbyrå. Dette er klubbmusikkens fremtid, live for første gang siden han varmet opp for Sascha Funke i 2008.

Kl 00:45 – ende: G-HA

Geir Aspenes behøver ingen introduksjoner blant klubbere i Norge. Stadig kåret til Norges beste DJ og spillejobber over hele Europa sammen med sin faste makker Olanskii. Som en av mennene bak legendariske Sunkissed så er han også ansvarlig for mange av de største europeiske navnenes besøk til hovedstaden. Men det er som DJ han skapte sitt navn. Dette er rett og slett Norges beste. Intenst, fokusert og dansbart. Dette er mer enn hva vi i Bergen har gjort oss fortjent til!