LysgaardLeverer_Mockup02

Jacob er klar med en ny episode! Kveldens gryterett består av gullkorn fra obskure platesjapper fra det siste halvåret, med et lit fnugg stjælt fra Prins Thomas sin Goulash-plate (du vet, den der hermetikkmiksen). Men det verste vi stjal var vel gryterett-metaforen.

Husk at du kan sende inn låter til oss hvis du tror vi kommer til å like det nye proto-funk-gabber-prosjektet ditt, hvis du har hørt om noe kjempekult du vil vise oss, eller om du bare vil si at vi suger. levering @ nabovarsel.net er adressen, gjør greien din!

Åpne podcast i iTunes

Tracklist:

Intro: Shigeo Sekito – The word II
Red Axes – Waiting For A Surprise (feat Abrao – original mix)
Tuff City Kids – Wooden dreams
Chambray – Anew
Outlander – The Vamp
Glacci – Ember
Da Posse – In The Heat Of The Night (The Black Madonna its called acid mix)
Dreamatic – I Can Feel It (Enzo Elia GFR edit)