Takk for sist! Dere hadde det veldig kjekt på Landmark. Vi også. Blant de mange musikalske høydepunktene finner vi en tidligere gjest, Sophie, som fikk et lite gjennombrudd (før han fikk et større, med låten “Bipp”) da han ga ut “Nothing More To Say” på plateselskapet Open Ear. Drevet av Auntie Flo, som også tidligere har gjestet Nabovarsel og Landmark, da under hans ekte navn Brian D’Souza.

Nok nerderi, nyt musikken til denne fete låten som ble spilt av Øde Øyvind.

Om du hadde det gøy forrige helg kan vi tipse om at det allerede til helgen er mulig å få med seg en tjuvstart på neste Nabovarsel. Jacob og Øde eksperimenterer i disse dager med å sparke i gang en klubb på sommerkvarteret. På lørdag spiller Emilio, Njål og Øde. Du kan i tillegg høre DJ Sanhueza spille alene på Café Opera i morgen fredag.