Da nærmer uken seg slutten og under følger en liten oppsummering av noen av denne ukens hendelser: 

Moderat

Moderat, supergruppen bestående av Modeselektor – og som hadde en veldig minneverdig opptreden på Ekkofestivalen i 2010 – har sluppet enda en ny låt fra deres kommende album II. Låten er det siste sporet på platen og kan streames via NPR. For noen uker siden slapp de også videoen til låten Bad Kingdom.

Aerotropolis

Ikonikas kommende album Aerotropolis kan nå streames i sin helhet. Albumet virker til å være et steg bort fra det hun har gjort tidligere: blant annet er chiptune-lydene er borte, og tempoet er tregere. Det virker som om Ikonika har beveget seg bort fra dubstep-scenen og skuer bakover i tid, mot 80-tallet. Hun har også sluppet en musikkvideo til låten Mr Cake. Er musikkvideoer med dataspillestetikk populært for tiden? Denne uken kom også videoen til Hyetals låt Jam the Nettwork som også virker til å være inspirert av en slags 90-talls dataspillgrafikk.

Arca, en av produsentene bak Kanye Wests nyeste album Yeezus, la ut en ny mikstape av egne låter. Miksen kan kanskje best beskrives som en eklektisk blanding av musikk i litt mørkere former.  Miksen er definitivt verdt å sjekke ut:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/102253294″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Falty DL, vår favoritt garage produsent som også er Sushi-kokk, har startet et plateselskap kalt Blueberry Records. Det er planlagt utgivelser fra Brrd, Todd Osborn, Luke Vibert & Dego og utdrag fra kommende utgivelser finner du på deres soundcloud:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/users/46401165″ params=”” width=” 100%” height=”450″ iframe=”true” /]