LØRDAG 03. SEPTEMBER (PRE-PARTY) LANDMARK – BERGEN KUNSTHALL

22:00 Ekko & Nabovarsel DJ-s
23:00 Burning God Little
00:45 ND_Baumecker

Aldersgrense: 20 år
CC: 100,-

Burning God Little (NO / LIVE)

Burning God Little fra Tromsø er en ny, norsk artist som lager en shoegaze-inspirert elektronisk popmusikk. Dansbart, vakkert og stemningsfullt på samme tid. Burning God Little, eller Martin Hartgen som han egentlig heter, har på rekordtid fått en spesiell plass i Nabovarsel. Han er en av de få artistene som gis ut av plateselskapssatsningen til det bergenske kollektivet. Det er på mange måter et riktig valg: Skal man først trekke inn en artist fra et annet miljø enn det som er etablert i Bergen, bør det være en artist som trekker inn noen nye musikalske uttrykk, ideer og impulser. Det gjør BGL: ved å bruke elementer fra postpunk og alternativ pop og pakke det inn i elektronisk pop. Det er noe internasjonalt over dette og vi gleder oss til å høre mer fra Burning God Little.

 

ND_Baumecker (DE / OSTGUT)

Baumecker er en av Berlins mest respekterte djs, han er sentral i profil i miljøet rundt Panoramabar og Berghain. Baumecker ga nylig ut en plate med duo-prosjektet Barker & Baumecker på plateselskapet Ostgut Ton. Det var mange som syntes det var på tide. Han har i flere år nå vært en foregangsmann for eklektiske og fornyende uttrykk i et miljø hvor purismen står sterkt. Baumecker har – gjennom sitt eget plateselskap Freundinnen og hans kvelder på Berghain – kjempet for å trekke inn spennende elektroniske artister til Berlin. På grunn av dette nyter han stor respekt blant mange, som en som viser seg å drive på med elektronisk musikk av de rette grunnene: En kjærlighet til musikken og en enorm eventyrlyst. Dette er igjen gjenspeilet i 12″ han ga ut på Ostgut Ton. Bergen får, altså, et besøk av en de mest premissleverende DJ-ene fra Berlin i dag.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/20848894″ params=”show_comments=true&auto_play=false&color=000000″ width=”100%” height=”81″ ]

Meld deg opp på facebook her!

Følg oss på Twitter!

Kvelden er i samarbeid med Ekko og Lydgalleriet. Programkatalogen til Ekkofestivalen 2011 presenteres denne kvelden.