NABOVARSEL LØRDAG 14. MAI:
Landmark Bergen
Aldersgrense: 20 år

Dørene åpner kl 20:00.

01:00 – 03:00: DANIEL BRANDT (DE / BRANDT BRAUER FRICK)

Daniel Brandt er både en glimrende produsent og DJ. Samtidig er han også en ypperlig perkusjonist og trioen Brandt Brauer Frick har tatt Tyskland og resten av Europa med storm. Noen fine utgivelser, og en legendarisk musikkvideo, har høynet profilen til Daniel Brandt og de to andre. Det har gjort at flere har fått øynene opp for hans groovy DJ-sets, fylt med fart, spenning og rytmer.

 

Daniel Brandt – Flawless Mix by Daniel Brandt


23:00 – 01:00: COSMO VITELLI (FR / I’M A CLICHÉ / HOVE)

I løpet av fem år har Cosmo Vitellis I’m A Cliché-plateselskap rukket å bygge opp en dedikert og stor fanskare. Det hjelper å ha gitt ut artister som Yuksek, Ruanawy og Simian Mobile Disco lenge før de slo gjennom. Utgivelser på Kitsuné, sammen med The Whitest Boy Alive, har også høynet profilen til franskmannen.

Hans DJ-sets er veldig gode og Nabovarsel har huket tak i et eksklusivt sett som skal vise frem hvor mye bra musikk som fins og som passer til en herlig maikveld.

Cosmo Vitelli er i samarbeid med Hovefestivalen.

Cosmo Vitelli – Beats in Space Mix #547 – Nov 2010 by Cosmo Vitelli

22:00 – 23:00 KOMMODE (NO)

Det lokale bergensbandet Kommode består av en rekke gode musikere. De spiller konsert. Det blir bra. Låten “Houses For Birds” kom med i Opplett-samleren, en CD som også inneholdt låter fra artister som Fjorden Baby!, John Olav Nilsen & Gjengen, The New Wine og Razika.

http://www.myspace.com/kommode

Kommode spilte under årets By:larm og har Eirik Glambek Bøe fra Kings of Convenience som vokalist.