ThisGoesDisco! spiller på Landmark 20. november

En mp3 som vi har gledet oss til er den ferdig miksede versjonen av Love Supreme, en låt fra ThisGoesDisco!. Dette er en “supertrio” fra Bergen, i den grad man kan få slike i det lokale, alternative musikkmiljøet mellom de syv fjell: Matias Tellez (Young Dreams), Stian Iversen og Geir Hermansen (begge fra The New Wine). Noe av det morsomme med denne trioen er å se Matias Tellez og Geir Hermansen spille instrumenter de vanligvis ikke trakterer; da det er førstnevnte på bass og sistnevnte på trommer.

Deres første skikkelig konsert var under årets Sommerkvarteret, etterfulgt av en kort konsert på Hulen. Neste konsert er på Nabovarsel; lørdag 20. november. De spiller sammen med Daso og Romskip & Planeter.

ThisGoesDisco! – Love Supreme

Love Supreme er energisk pop-shoegaze i to akter. 5 minutter og 28 sekunder føles veldig kort.