Venue: Chagall (Vaskerelven 1, Bergen)
Tidspunkt: 20:00
Facebook-event: http://www.facebook.com/events/1117433304933923/

I 2000 var det få som visste hvem Vin Diesel var, men en rar og spennende science fiction­film laget på et nøkternt budsjett, skulle endre på det. Med toner hentet fra “Alien”, “Mad Max” og subtile lån fra både westernsjangeren og fengselsfilmer er Pitch Black et mørkt eventyr. Premisset er enkelt: I en fjern fremtid fraktes passasjerer i billige romskip og et av dem krasjer på en øde planet. Blant dem er en passasjer som også er en voldelig kriminell.

Morsomt nok kan Pitch Black ses på som en blanding av tre filmer som gjør det bra på kino nå: Nemlig The Force Awakens, The Revenant og The Hateful Eight. Sci­fi, overlevelse og mistillit til hverandre.

Filmen presenteres av podcasten Yoda Neida. Mario Urban, Kinolars og Emilio vil holde en liten introduksjon til filmen. Podcasten kan sjekkes ut gjennom nabovarsel.info eller så kan du abonnere via iTunes her: http://apple.co/1MjSqpy

Medlemskap (12 mnd) + inngang: 100,-
Allerede medlem: 50,-
Ikke-medlem: 80,-
Billett er inkludert den dagen du tegner medlemskap og kan gjøres før hvilken som helst av våre visninger. Kjøpes i døren.

pitchblack