NABOPRAT 001: Ørjan Nilsson (Kings of Convenience, BA)

Ørjan Nilsson har skrevet bok om “Quiet is the New Loud” og fikk en helt unik innsikt i Kings of Convenience sitt liv og virke. Boken er ute i dag, både på norsk og engelsk, gjennom Falck Forlag. Vi slo av en prat om den verdenskjente duoen, hvordan de klarte det de klarte, hvordan det var å skrive om musikk og til slutt litt om status for kulturjournalistikk i dag.

Som om ikke det er nok så får vi også et overraskelsesbesøk av Erlend Øye (!).

Abonner på iTunes: http://apple.co/1MjSqpy

Du kan bruke denne adressen som RSS-feed: http://nabovarsel.info/feed/podcast/

Om Nabovarsel podcast:

Velkommen (tilbake) til Nabovarsels podcast. Vi har noen nyheter til dere. I svært lang tid har vi savnet innhold som treffer oss, programmer, intervjuer og prat som er ute etter å nå kulturinteresserte bergensere (og nordmenn).

I stedet for å surmule så prøver vi å gjøre noe med det. Derfor annonseres det noen nye podcaster i dag, som alle har Nabovarsel som fane (dog er programmene ellers uavhengige). Allerede i dag kan du høre første episode av Naboprat med Emilio Sanhueza. På onsdag får du høre første episode av Yoda Neida med Mario Urban og Kinolars (samt Emilio som programleder), i tillegg til at Jacob Lysgaard pusher videre med DJ-mikstapene vi har blitt kjente for. Flere programkonsepter annonseres snart.

Håper dere liker det, og husk å abonner via iTunes (eller ditt podcast-program).

naboprat001-featuredimage