I dag er mer enn en vanlig dag for Nabovarsel. Det er, til og med, mer enn en god dag for Nabovarsel. Vi slipper to album i dag, på plateselskapet vårt.

Det betyr at vårt lille plateselskap plutselig har flere tungvektere i katalogen. Seriøst. Liker du god musikk, hold deg unna denne spillelisten med hva Nabovarsel har kunnet by på: http://open.spotify.com/user/nabovarselbergen/playlist/5BnzkhIhUVAALU8JXGjqQD (Eh, vi setter pris på om du abonnerer!)

Broen: Yoga

Audun Vinger skriver i DN: […] her er man virkelig ute med tresleiva og rører godt om i lydgryten. Er det noe det ikke er plass til her? Pop, hiphop, indiepsykedelia, postpunk, dub, diverse afrikansk inspirasjon – alt sammenbundet av identitetsrik låtskriving. Den samtids­kritiske/feministisk utforskende lyrikken hos Broen gir seg utslag i flere retninger: Det veksler mellom forskjellige vokalteknikker og nivåer av inderlighet, men sluttresultatet er et av de mest dynamiske og rytmisk søkende debutalbumene på aldri så lenge.

Spotify: http://open.spotify.com/album/7di3XlyzzUmf5eKYPeVRQN
iTunes: https://itunes.apple.com/no/album/yoga/id964543782?l=nb
WiMP: https://www.wimp.no/wweb/album/40941863

Burning God Little – Det e i mørke vi lyse

Vi har ikke nok lovord for å forklare og retteferdiggjøre Martin Hartgens talent som produsent og låtskriver av en ny form for norsk R&B. Med “Det e i mørke vi lyse” har han laget sitt første mesterverk av et album. Med Bendik, Jonas V, Kristine Hartgen og Njål Paulsberg (fra Put Your Hands Up For Neo-Tokyo) med på laget så er dette et velsmakende glimt av et større univers vi skal få bli bedre kjent med fremover.

Spotify: http://open.spotify.com/album/0cMYP965XRSKHPUokWDk2R
iTunes: https://itunes.apple.com/no/album/det-e-i-m-rke-vi-lyse/id964542720?l=nb
WiMP: https://www.wimp.no/wweb/album/40909613

Broen (by Rat Miller)