DJ Paypal har vært en av disse produsentene og DJ-ene som er like opptatt av å drite i hva som forventes av sjangre som det å glede andre. Klubbmusikk og lekenhet har lenge gått hånd i hånd, om ikke fra begynnelsen av, så Paypal føyer seg inn i en lang, rik tradisjon hvor humor og bass møtes. I det siste har hans teft og fandenivolskhet også bidratt til en sterkere og større profil, i takt med at hans musikalske evner raffineres. Nå er hans debut på LuckyMe Records ute og You Got Me er et pop-høydepunkt i det som er en veldig dansbar EP. Utgangspunktet er en slags hybrid av 80-talls boogie, electro og kanskje til og med sjangeren freestyle, men det kjøres altså gjennom en kvern av tullete idéer som ikke burde funke, men som gjør det likevel.

Plateselskapet LuckyMe har de siste årene, uten tvil, satt premisser for hva klubbmusikk, hip-hop og R&B kan være. I fjor hadde vi gleden av et besøk fra Eclair Fifi, en nøkkelspiller i kollektivet som driver plateselskapet. Hudson Mohawke, Cashmere Cat, S-Type og Rustie er blant folkene vi finner i deres katalog.

dj_paypal_urban_art_forms_2013