To søstre, svarte kjoler, rød leppestift, glitter, hårspray, keyboard, Stratocaster og laptopbeats. Slik kan man oppsummere liveoppsettet til den LA-baserte drømmepopduoen Puro Instinct. Vel, i tillegg til en sirkusaktig type som trikser litt med metallringer:

Det hele fremstår som en nokså speisa karaokeopptreden. Vokalen er definitivt bedre på plate enn den er live. Låten heter 6 Of Swords – en atmosfærisk klubbperle som ble postet på duoens Soundcloud forrige måned.

Søstrene Piper og Skylar Kaplan befestet seg som en kredibel duo i avant-garde-miljøet i Los Angeles med debutalbumet Headbangers In Ecstasy i 2011. De er gode kompiser med geniet og skruen Ariel Pink, digger den spirtuelle katalysatoren Teal Swan og benytter seg titt og ofte av slangemennesker i sceneshowet.

Well I know I don’t know how to feel, synger Piper i første verset i 6 Of Swords. Jeg må si meg enig. Hele greien er nokså vanskelig å få tak på. Det er kanskje det som gjør Puro Instinct til et såpass spennende prosjekt. Med musikk som kan beskrives som skummel tyggegummipop er det uansett ikke rart at søsterduoen vekker interesse.

Skylar og Piper, altså. Dere er noen raringer, men jeg liker dere.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/168835050″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]