NABOVARSEL: 27. SEPTEMBER 2014
Eclair Fifi (Scotland / LuckyMe)
+ Bonjour Tristesse
+ DJ Tobii

cc: 100,-
Aldersgrense: 20 år
Venue: Landmark v/ Bergen Kunsthall

Facebook-event: http://www.facebook.com/events/687396648016231/

eclairfifi01Eclair Fifi startet sin DJ-karriere for 14 år siden, med tekno og hip-hop i platebagen allerede da. Det er mange ting som er fett med Glasgow og den unike sammensmeltingen av hardarbeidende mennesker, studenter og kunstskoleelever kan minne litt om hvordan Bergen er skrudd sammen. Nå er hun en del av gjengen som driver plateselskapet LuckyMe, kanskje det mest toneangivende miljøet i elektronisk musikk akkurat nå. Altså: Hudson Mohawke, Rustie, Cashmere Cat, Jacques Greene, Lunice, Cid Rim, Machinedrum… Vi kan faktisk fortsette, men det er snakk om et helt sinnsykt samlebånd av verdens feteste beats akkurat nå.

Som kanskje den beste DJ-en i gjengen har Eclair sitt rykte som festmaestro nådd hele verden, og hun reiser nå rundt og viser folk hvordan det kan gjøres. Vi gleder oss! In Fifi we trust.

oppheng