Zombier og levende døde er over alt på TV for tiden, men ulikt de som kommer tilbake fra graven med kjøttstykker fallende av, så kommer Nabovarsels podcast tilbake som en NBA übercast, som en olympisk RSS som passer bedre på rekrutteringsplakater for Mao Zedong (too soon?) enn amerikanske horror-filmer.

Trykk her for å få opp podcasten i iTunes

Eller trykk inn denne adressen manuelt, hvis du bruker en slags indie-musikkavspiller:

http://nabovarsel.info/?feed=podcast

Snasen er Robin Rengård. Han spilte bass i Amulet, men rocker nå verden med smakfull, digg instrumentalmusikk som plasserer seg et sted mellom esoterisk, innadvendt Flying Lotus og utadvendt Cocteau Twins. “Failing Upwards” heter hans nye EP, og den har fått ekstremt masse bra oppmerksomhet allerede. Den kommer ut på Sellout!, et veldig bra plateselskap drevet av vår sjelefrend André Ishak. Sjekk ut Snasen på Facebook: http://www.facebook.com/Snasenmusic

Nabovarsel er stolte av å kunne annonsere Snasen som første podcast ut i 2013. Samtidig spiller han i en showcase vi arrangerer på Jaeger 13. feb: Der spiller han live, sammen med blant andre Machine Birds, Verdensrommet, Pandreas og Sam Valenti IV/Moderna (Ghostly International).

snasen3_012813