NABOVARSEL: ØYVIND MORKEN (LUNAFLICKS) + CHRIS HOLM

lørdag 16. april kl. 22:00 på Landmark

23:00 CHRIS HOLM (BESTILLINGSVERK)

En av byens travleste og dyktigste musikere har i det siste viet tid til sin solokarriere. Det som er The Alexandria Quartet, Young Dreams, Bloody Beach (og nå Sondre Lerche) sitt tap, er ikke et tap for publikum. Chris Holm sine låter er en herlig blanding av forskjellige sjangre, utført med karisma og popteft.

Nabovarsel er ute etter å skape spesielle konsertopplevelser og denne får noen svært velkomne gjester: Njaal og et lite arsenal av trommemaskiner.

http://www.bylarm.no/nor/artists/6961

00:30 ØYVIND MORKEN

Oslo kan sies å ha bygget opp godt, internasjonalt rykte for interessant og groovy house: En av pillarene for det nye miljøet er plateselskapet Lunaflicks. Det drives av Pål Nyhus (DJ Strangefruit) og Øyvind Morken. Sistnevnte har bygget opp et rykte som en av Norges beste DJ-s. Nabovarsel tar utfordringen og inviterer ham til å sette sitt preg på Landmarks dansegulv denne kvelden.

http://2-4-hours.blogspot.com/2010/03/yvind-morken-house-of-7-moons.html


NABOVARSEL DJ-S underholder mellom slagene.

Dørene åpner 22:00 Aldersgrense: 20 år

 

  • 50 NOK, kjøpes i inngangen.