Bypåske i Oslo

Det er påske og Bergen tømmes for Oslofolk som skal på harrytur til Svinesund for å hamstre alkohol til årets dølleste ferie. Velkommen til premieren av Nabovarsels ukentlige klubbguide der vi loser deg gjennom helgens feteste utelivsanbefalinger i Oslo og Bergen. Først ut er bypåske i Oslo!

Påskeferien starter med en drink eller to på Badstugata hvor Badstu-residentsene Silva & Gundelach står for festen. Med seg bak spakene har de også Oslos wonderkid aka. Danby Choi. Deep house? Hip hop? Pop bangers? Nu disco? Cheesy house? UK funky? Vet ikke ass, men uforutsigbart og dansbart blir det. Deretter bærer det til Æ hvor Sex Tags Mania-brødrene – DJ Sotofett og DJ Fettburger – har inntatt klubben. Omar-S er fan så det kan ikke være så gærent?

Påskeboogie med Boogienetter-gjengen har blitt en påsketradisjon på skjærtorsdagen. Stikk innom Æ for deilig boogie, soul, funk, disko og whatnot. En påske uten Boogienetter er som sommer uten sol; strand uten sand; egg uten plomme…

På langfredagen setter du telefonen på flight mode fordi Basstuen med Danby Choi, Nadda Noor, Eirik Zeiner og Bonjour Tristesse er tilbake på Badstugata som Cabin Crew og er klare for en skikkelig takeoff. Forvent deg en bassfylt blanding av acid house, detroit techno og tech house. Keen på noe dypere? Da er det bare å sette kursen mot Æ hvor Frædag presenterer Berlinduoen RAR – Rampa og Re.You – live.

Litt lei av untz untz untz? Da bør du sjekke ut MØ (DK) på Parkteatret på påskeaften. Etter konserten er det sexytime med Disko Bizarre på Turkish – “Norges mest perverse funk klubbkonsept”. Kanskje den beste måten å runde av påskefestivalen på?

God påske!