Velkommen til Tuan-Khanh Nguyen – kjært barn har mange navn, men gjemmer seg bak aliasene Dead Fleurette og BonjourTristesse på Instagram. Det nyeste tilskuddet til nabovarsel.info. Hun har akkurat vært i LA og SoCal og har satt sammen en spilleliste beregnet på kortere roadtrips på USAs vestkyst.

bilde

Tuan-Khanh skriver følgende om spillelisten:

“Et av høydepunktene fra min lille impulstur til Los Angeles i februar var å rulle på San Diego freeway i solsteika mens 92.3 FM styrte musikken – en LA-basert radiostasjon (KHHT Hot 92.3) med rhythmic oldies-format. Selv om Evelyn ‘Champagne’ Kings “Love Come Down” ble overspilt til tider, gjenoppdaget jeg mange glemte R&B– og old school-perler. Det var nesten så jeg bare ville sitte i bilen for å høre på Hot 92.3 dagen lang. Nå som jeg er tilbake i Norge klarer jeg ikke å tenke på noe annet enn impulsene jeg fikk fra turen, og har derfor satt sammen en spilleliste inspirert av favorittbyen og de mange timene jeg tilbrakte på freewayen. En salig blanding av West Coast hip hop, nu disco, sommerlige beats og alt annet fint. Byttet ut Mary Jane Girls “All Night Long” med Mary J. Bliges versjon fordi den er så himla fin den og.”

Enjoy:

San Diego FWY – Tuan-Khanh Nguyen